Retourneren

Wij willen graag dat je tevreden en blij bent met je aankopen. Als een artikel niet aan je verwachtingen voeldoet, is dit de procedure:

Retourneren

Je stuurt een e-mail naar info@bikehandschoenen.nl met de reden en het betreffende product. Je kan je artikel terug sturen via de post. Verstuur je pakket binnen 10 dagen na ontvangst van je bestelling retour aan ons, samen met de factuur en originele en aangehechte prijskaarten.

Adres:

Firma op de Fiets

t.a.v. Webshop retourzending

Middenweg 290a

1701 GK Heerhugowaard

Verstuur het pakket aangetekend of voorzien van een Track & Trace nummer. Hiermee kan je controleren of het pakket is aangekomen. De kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening van de consument.

Zodra we je retourzending ontvangen hebben, storten we binnen tien werkdagen het aankoopbedrag retour. Het geld wordt altijd teruggestort naar de rekening waarmee betaald is.

Klachten

Heb je een klacht, stuur dan een e-mail met de klachtomschrijving en gegevens naar info@bikehandschoenen.nl.

Omruilen

Wil je een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat, stuur dan een e-mail naar info@bikehandschoenen.nl.

Retour voorwaarden

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de verpakking en het product onbeschadigd zijn. Deze garantie vervalt wanneer:

  • Het product gedragen en/of gewassen is
  • Het product niet meer voorzien is van originele labels
  • De consument zelf in heeft geprobeerd een gebrek te herstellen
  • De gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd